RAhoitus

Katon maalaukset ja pesut rahoituksella Kotkan seudulla

Tilaa katon maalaus rahoituksella meiltä

Toteuta katon maalaus ja pinnoitus joustavalla rahoituksella. Kaikkia kuluja ei tarvitse maksaa heti, voit tilata kattomaalauksen nyt ja maksaa sopivalla kuukausierällä myöhemmin. Hae rahoitusta nyt ja saat vastauksen nopeasti.

Katon huoltoa ei kannata siirtää, vaan kattopesu, pinnoitus tai suurempi remontti kannattaa tehdä heti. Kauttamme saatte parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun kumppanimme OP:n rahoituksella. Hae nyt ja saat päätöksen nopeasti!

Maksa kattomaalaus ja pinnoitus sinulle sopivalla kuukausierällä

Op:n rahoituslaskurilla pääset suunnittelemaa itse talouteesi sopivan kuukausittaisen maksuerän. Rahoituksen voi maksaa kokonaisuudessaan ensimmäisen laskun yhteydessä ilman mitään lisäkustannuksia tai voit jatkaa kuukausimaksuja alkuperäisen maksusuunnitelman mukaisesti. Pankki lähettää sinulle valitsemasi suuruisen laskun kuukausittain, kunnes summa on maksettu kokonaan pois.

Meiltä saat kaikkia kattotyöt, maalaukset ja pinnoitukset osamaksulla

Ota yhteyttä kattoalan asiantuntijaan Kotkan alueella. Hyödynnä joustava OP:n rahoitusratkaisu ja tilaa meidät paikalle ilmaiselle kartoituskäynnille. Muista hyödyntää kotitalousvähennys tehdystä työstä.

Kattoremontti tai -maalaus OP:n rahoituksella

Laske tästä oma kuukausierä hankinnallesi! Hyödynnä OP:n rahoitusratkaisut katon uudistuksen tueksi.

Hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Rahoitus 2 500 – 30 000€
  • 1 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Joustava takaisinmaksu
  • Edullinen korko OP Prime + 6,95%-yks.
  • Laskutuspalkkio 7€/kk
  • Ei luoton perustamismaksua

Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

SULJE