Katon maalaus

Kattomaalausta Kotkassa ja ympäristökunnissa

Kattomaalaus alan ammattilaiselta

Kattomaalaus ammattilaisen toteuttaman suojaa kotiasi ja kohentaa julkisivua. Katon maalaus on täydellinen valinta, kun kattorakenne on vielä hyvässä kunnossa. Mikäli katteen väri on haalistunut tai maali hilseilee, kattomaalaus on ajankohtainen eikä sitä kannata enää siirtää.

Kattomaalaukset ja säännöllinen huolto kannattaa

Katto altistuu monenlaiselle ulkoiselle kuormitukselle ja säännöllinen huolto pienentää vaurioiden riskiä ja pidentää katon ikää. Yrityksemme toteuttaa kattomaalauksen aina laadukkailla tuotteilla, välineillä ja parhailla työmenetelmillä eli asiakkaamme voi luottaa laadukkaaseen lopputulokseen, joka pidentää katon elinkaarta. Tarjoamme ammattilaiset avuksi katon maalaukseen ja pesuun Kotkan ja Haminan seudulla. Tarjoamme apua tarvittaessa nopeallakin aikataululla kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille.

Kalusto kunnossa kattomaalauksiin

Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas kalusto. Kattomaalaukset hoidetaan turvallisesti ja vaivattomasti myös haastavissa kohteissa. Saadaksemme kestävän ja näyttävän lopputuloksen käytämme aina laadukkaita tuotteita ja siihen parhaiten soveltuvaa tekniikkaa. Näin asiakkaan etu saavutetaan ja lopputulos on aina paras mahdollinen.

Pyydä meidät paikalle arvioimaan katon huolto- ja korjaustarpeet. Tarvittaessa katon maalauksen yhteydessä asennamme kätevästi myös mm. vesikourut ja lumiesteet. Kauttamme toteutuu tarvittaessa myös muut kattojen kunnostukset ja arviot saneeraus tarpeista. Tiesitkö, että voit myös hakea tarpeisiisi sopivaa OP:n rahoitusta.