Katon pesu

Kattopesut ja pinnoitukset kannattaa tehdä säännöllisesti

Katon pesu Kotkan ja Haminan seudulla

Katon pesu ja pinnoitus on järkevä huoltotoimi likaa ja sammalta vastaan. Säännöllinen kattopesu ja pinnoitus suojaa katetta tehokkaasti. Pesun yhteydessä muut mahdolliset vauriot huomataan, niihin pystytään puuttumaan ajoissa ja isommalta kattoremontilta vältytään. Katon pesu sekä epäpuhtauksien poisto parantaa julkisivun ilmettä ja antaa kodille paremman suojan.

Tilaa ammattimainen katon pesu jo tänään

Henkilökunnallamme on pitkä alan kokemus ja asiantuntemus eri kattomateriaalien tehokkaasta pesusta. Katon pesu kannattaa antaa ammattilaisen hoitoon ja itse keskittyä nauttimaan lopputuloksesta. Yrityksemme henkilökunta on tottunut liikkumaan katolla, heillä on aina oikeat tuotteet ja parhaat välineet käytettävissä. Tilaa meidät kattopesuun heti! Tulemme aina paikan päälle Kotkan ja Haminan alueella tekemään kokonaisarvion työstä ja katon kunnosta.

Tehokasta katon pesua kaikille pinnoille

Henkilökuntamme hoitaa katon pesut huolellisesti ja asiantuntevasti kaikille pinnoille kuten peltikatoille, mineriittikatoille ja tiilikatoille. Katon elinkaari on optimaalinen säännöllisellä ja laadukkaalla kattopesulla. Kulunut ja vanha katto saadaan loistamaan sopivilla pesuaineilla ja oikein toteutetulla katon pesulla. Pesun jälkeen katteen pinnoitus antaa vielä viimeisen silauksen ja optimaalisen lopputuloksen. Katon pesut toteutamme helposti ja tehokkaasti Kotkan, Haminan ja ympäristökuntien alueella.