Kattoremontti

KATTOREMONTTI JA KATON KORJAUS KOTKAN SEUDULLA

KATTOREMONTIT TÄSMÄLLISESTI 100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Ota yhteyttä, kun tarvitset täsmällisen ja laadukkaan kattoremontin Kotkan ja Kymenlaakson alueella. Jotta saavutamme parhaan mahdollisen lopputuloksen, käytössämme on ensiluokkaiset materiaalit ja ammattitaitoinen henkilökunta hoitamassa kattoremontit ja kattokorjaukset. Toteutamme kaikki katon korjaukset ja konesaumakattojen asennukset yhtä suurella ammattiylpeydellä, oli kyseessä sitten pieni varastorakennus tai suurempi työmaa. Kattoremontit ja huoltotyöt toteutamme niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöille Kotkan seudulla. Tulemme mielellämme kartoittamaan juuri teidän kohteen kattoremontti tilanteen.

PELTI-, HUOPA- JA TIILIKATTOREMONTTI HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI

Kattoasiantuntijamme toteuttavat kaikki kattoremontit pelti, huopa- ja tiilikattoihin. On sitten kyseessä uusi konesaumakatto, osaremontti tai kokonaisvaltainen peltikattoremontti, me toteutamme sen kustannustehokkaasti ja vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. Me pidämme sinut ajan tasalla korjaustyön eri vaiheista ja huolehdimme kattoremontin onnistumisesta alusta loppuun saakka.

Kun kattoremontti on ajankohtainen niin pyydä asiantuntijalta katon ilmainen kuntoarvio, sillä joskus sen osakorjaus tai ammattimainen huoltotoimi saattaa riittää kattosi kunnostukseen. Esimerkiksi laadukkaasti toteutettu kattopesu sekä -maalaus voi siirtää kokonaisvaltaisen kattoremontin tarvetta ja näin katon korjauksen kustannukset ovat huomattavasti pienemmät. Mikäli edessä kuitenkin on kokonaisvaltainen katon korjaus, sitä ei ole syytä pitkittää, vaan on aika tarttua toimeen. Meiltä myös kaikki kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät valmiiksi asennettuna kattoremontin yhteydessä tai erikseen tilattuna Kotkassa ja ympäristökunnissa.